lunes, 24 de diciembre de 2012

Tallers de gener 2013





TALLER DE CUPCAKES 35€ Dates: 5, 11, 18, 2 de febrer
En aquest curs aprendràs a realitzar la massa i enfornar correctament perquè no es ressequin i les Cupcakes surtin igualades. Aprendràs diferents mètodes de decorar les Cupcakes, realitzaràs decoracions amb mànega pastissera i Fondant, utilitzaràs talladors, motlles de silicona, texturizadors i tot allò que cal per realitzar les teves dolces creacions. En finalitzar t'emportaràs a casa totes les teves creacions.

TALLER DE GALETES DECORADES NIVELL 1 35€ Dates: 9, 23 
Aprendràs a realitzar galetes decorades amb glaça. Coneixeràs els trucs de la seva preparació i enfornat. Realitzaràs la massa, la treballaràs, tallaràs i enfornaràs. Prepararàs la glaça, la tenyiràs i t'iniciaràs en el decorat de les galetes. En finalitzar t'emportaràs a casa les galetes que has realitzat. 

TALLER DE GALETES DECORADES NIVELL2 35€ Dates: 19, 30
En aquest curs aprendràs a realitzar glasses de diferents textures, a combinar-les entre elles, el que et permetrà realitzar espectaculars decoracions per donar un bonic acabat a les teves galetes. En finalitzar t'emportaràs a casa les galetes que has realitzat.

FONDANT NIVELL 1 40€ Dates: 4, 12, 25, 1 de febrer
En aquest curs aprendrem: Com es fa el Fondant i com s'acoloreix Quins tipus de pasta de sucre hi ha i quines aplicacions tenen Estirarem el Fondant i folrarem els pastissos (Dumies) Realitzarem decoracions planes i coronarem el pastís amb un llaç. Cada participant decorarà el seu pastís (Dumie), que s'emportarà en finalitzar

FONDANT NIVELL 2 40€ Dates: 19, 2 de febrer
Curs destinat als ja iniciats en el món del Sugarcraft Treballarem els tres tipus de Sugarcraft: Fondant, Pasta de Goma i Pasta Mexicana Folraràs el teu pastís (Dumie) i el decoraràs amb Pasta de Goma i Pasta Mexicana, aprendràs a utilitzar les eines bàsiques ("estecas"), motlles, patxwork i donaràs l'acabat final amb les pintures. T'emportaràs a casa la teva creació. Opcional: pots portar el teu pastís per folrar (Diàmetre 15 cm. Alçada 10 cm.)

TALLER DE DECORACIÓ DE PASTISSOS AMB MÀNEGA PASTISSERA 35€ Dates:15 Aprèn les tècniques de decoració amb mànega pastissera: sanefes, fulles, petxines, escriptura. Aprèn a folrar un pastís amb la mànega pastissera i a traspassar una imatge sobre el pastís. Practicareu amb les mànegues i broquetes i aplicareu el què heu après en el pastís. En acabar, el pastís decorat es repartirà entre els assistents 

TALLER GALETES MARES I NENS 12€/nen Dates: 1, 22
Comparteix amb el teu fill / a una activitat diferent, ajuda'l a crear les seves pròpies galetes. Treballareu la massa de la galeta, la tallareu en divertides formes i la coureu, i a continuació a decorar-les. Us emportareu a casa totes les galetes realitzades.



No hay comentarios:

Publicar un comentario