PREU: 25€
Ja ha arribat la tardor i amb ella em ve de gust posar-me a la cuina per relaxar-me i cuinar sabors més intensos, plats més aromàtics que convidin a un bon sopar a
companyat d’un bon vi.
Se’t resisteixen les masses salades? vols saber com es fan? vols conèixer farcits interessants i plens de sabor?
Apunta’t al taller de pastissos salats i vine a fer amb nosaltres:
Pastís amb crosta de ceba, carabassó , tomàquets i mozzarella
Pastís de formatge brie amb pomes i romaní
Farem les masses i els farcits, cada un dels participants s’emportarà la seva elaboració a casa.
Se’t resisteixen les masses salades? vols saber com es fan? vols conèixer farcits interessants i plens de sabor?
Apunta’t al taller de pastissos salats i vine a fer amb nosaltres:
Pastís amb crosta de ceba, carabassó , tomàquets i mozzarella
Pastís de formatge brie amb pomes i romaní
Farem les masses i els farcits, cada un dels participants s’emportarà la seva elaboració a casa.
No hay comentarios:
Publicar un comentario