jueves, 6 de septiembre de 2012

Curs de pastisseria i rebosteria


Apreciats clients, dins de les novetats per aquesta segona meitat de l’any, Cake & Co. bdn us proposa un “CURS COMPLERT DE PASTISSERIA I REBOSTERIA” impartit per el nostre MESTRE PASTISSER PAU PASCÓ.


La durada del curs serà de 28 sesions de 3 hores, cada dijous a la tarda de 17:00 a 20:00 h, seran grups reduïts de mínim 4 persones i màxim 6 persones.


Es podrà fer el curs complert o bé les sessions que us interessin, cada classe tindrà un preu de 45.


Aquest curs va dirigit a persones aficionades a la cuina dolça que volen aprofondir en els seus coneixements per obtenir uns resultats més acurats i professionals.



calendari

OCTUBRE 4 Octubre 2012 Braç de Gitano: de Trufa i gema (rovell d’ou) cremada de turró

11 Octubre 2012 Planxa sense Farina: Mousse de Xocolata

Mousse de Crema Catalana

18 Octubre 2012 Elaboracions tradicionals (I): Pastissets de Tortosa i Carquinyolis

25 Octubre 2012 Elaboracions tradicionals (II): Bunyols de l’Empordà

NOVEMBRE 8 Novembre 2012 Croasan: Francès i Farcit

15 Novembre 2012 Briox: Peçes individuals

22 Novembre 2012 Briox danès: Trenes, Bretzels i Snekers

29 Novembre 2012 Elaboracions Nadalenques (I): Canapés salats

DESEMBRE 13 Desembre 2012 Elaboracions Nadalenques (II): Canapes i Pinxos

20 Desembre 2012 Elaboracions Nadalenques (III): Petifours i Cruixents de xocolata

Polvorons

GENER 10 Gener 2013 Planxes per pastís: Búlgars, Sara

17 Gener 2013 Melindres: Poxolo

24 Gener 2013 Vigatà: Coca vigatana

31 Gener 2013 Pastissets brisa: Crema de llimona, Fruita, Trufa

FEBRER 7 Febrer 2013 Pastissets Xocolata: Trufa licor, Mousselines de fruites

14 Febrer 2013 Planxes Tàndem i Flam Xinès

21 Febrer 2013 Pastes de Te (I) amb mànega: Kispers i Paladars

28 Febrer 2013 Pastes de Te (II) enrotllades: Juanitas

MARÇ 7 Març 2013 Pastes de Te (III) amb rodet: Bicolors

14 Març 2013 Pasta de Full salat: Pasta de Còcktel

21 Març 2013 Masa de Full especial: Diplomàtic

ABRIL 4 Abril 2013 Panets especials: Pa d’olives, de cereals, de formatge

11 Abril 2013 Planxes de Biscuit salat: Braços salats

18 Abril 2013 Profiterols: Nata i salsa de xocolata

25 Abril 2013 Bunyols de Marrasquinyo: d’Anis

MAIG 2 Maig 2013 Pastíss Alemany: Plàtan amb xocolata / Poma i panses

9 Maig 2013 Magdalenes: Integrals, Crema

16 Maig 2013 Masses de Full (I): Peces individuals (Poma, Cremadets,

Molinets, Mocadors)

23 Maig 2013 Masses de Full (II): Rebosteria (Peces ensucrades i Jesuïtes)



No hay comentarios:

Publicar un comentario